Motorer

 

Motorer för brandgasventilation och ventilation av takfönster, fasadfönster, rökluckor etc. Elektrisk styrning via motorer är ett modernt, säkert och bekvämt sätt att styra sin brandgasventilation eller ventilation med.   

 

Kedjemotorer

Kedjemotorn är en elegant och mångsidig motor. Används för öppning/stängning av fasad och takfönster. Motorns kedja trycker upp fönstret och tack vare konstruktionen så kan motorn monteras längs med fönsterprofilen så att inga delar sticker in i lokalen. I stängt läge är kedjan dold inuti sin kapsling.

 
  Kedjemotor i fasadfönster

 

Kuggstångsmotorer

Kuggstångsmotor har en stång med kuggar som monteras vinkelrätt mot fönstret. Med sin robusta och kompakta design så lämpar dessa sig för öppning och stängning av takfönster, ljuskupoler eller rökluckor. Möjligheten finns att sammankoppla motorerna med en kopplingsaxel utan elektronisk assistans.

 
  Kuggstångsmotor i takfönster

 

Spindelmotorer

Spindelmotorn är en väldigt tystgående motor som kan användas för öppning och stängning av takfönster, ljuskupoler, fasadfönster och rökluckor. Vårt breda sortiment på spindelmotorer omfattar både runda och fyrkantiga modeller i tryckkrafter upp till 5000N. Motorerna kommer i diskreta färger eller kan RAL lackas i ett antal olika kulörer.

 
  Spindelmotorer i takfönster

 

Specialmotorer

Här har vi samlat de motorer som inte går under ovanstående kategorier. Här hittar man t.ex. lamellfönstermotorer, dörröppnarmotorer, låsmotorer etc. 

 
  Specialmotorer-Klapparm

  Våra produkter

   Kontakta oss

Ring oss:
031 - 99 22 22 
Maila oss:
lufta@lufta.se 
Besök oss:
Datavägen 55K
43632 Askim 

Webbkarta

Admin

Direktonline