Sarger

Våra sarger anpassas efter Era behov och finns i isolerat eller massiv träutförande. Bägge typer finns i fast eller öppningsbart utförande.


Massiv träsarg

44 mm träsarg i furu, kvalitet V+, max. 17 % fuktinnehåll vid bearbetning, fast eller öppningsbar levereras i höjder från 120 mm och därefter med 90 mm per sektion. Den öppningsbara sargen är 46 mm högre än den fasta sargen.

Sargerna har sammanfogade hörn och i överkant finns en 10 mm "pappkant", som hjälper till att säkerställa en korrekt intäckning. Den öppningsbara sargen har en tätningslist mellan den fasta och den öppningsbara delen samt varmgalvaniserade gångjärn med mässingstapp.

 

3-lags akrykupol på massiv sarg

             

4-lags akrylkupol på massiv sarg

  3-lags Akryl på massiv öppningsbar sarg

 

  4-lags akryl på massiv öppningsbar sarg

 

Isolerad träsarg

48 mm isolerad sarg (till akrylkupol och PC takljus) och 64 mm isolerad sarg (till ljusband) som indvändigt är beklätt med 9 mm vattenfast plywood. 48 mm sarger har ett 30 mm träskelett, medans 64 mm sargerna har 45 mm träskelett. Bägge typer är utvändigt beklätt med 9 mm vattenfast plywood.

Isolerade sarger utförs i alla höjder och storlekar efter önskemål men vi rekommenderar en minimumhöjd på 300 mm med hänsyn till isoleringsförmågan. Sjävbärande isolerade sarg limmas på ett speciellt sätt med en spikad lättvikts gallerkonstruktion som gör att man kan få en låg sarg med stor spännvidd.

 

4-lags akrylkupol på isolerad sarg

  4-lags akryl på isolerad sarg


  Våra produkter

   Kontakta oss

Ring oss:
031 - 99 22 22 
Maila oss:
lufta@lufta.se 
Besök oss:
Datavägen 55K
43632 Askim 

Webbkarta

Admin

Direktonline